Status

Zasto ovaj blog?

Da, ovo je ista ombia sa foruma.hr.

Dobila sam trajni ban objasnjen hrpom lazi putem privatne poruke i zabranu da se o detaljima bana ocitujem.

Jer da to ucinim, neovisnom promatracu bi lako postala jasna pozadina cijele price, a to nikako nije u interesu trenutne administracije.

Izmedju ostalog sam optuzena da unistavam teme?!, svadjam se po istima i opcenito unazadjujem forum. Dok su cinjenice malo drugacije te su forumasi visekratno izjavljivali da samo zbog mene na pojedine teme/podforume i dolaze i vecina od mene otvorenih tema je aktivna i izrazito posjecena.

Poneki koji su se zamjerili prijateljima administracije su prosli istu proceduru, potpuno istu, od toga da su preko noci dobili sijaset psihijatrijskih dijagnoza, jedna moderatorica je dosad doktorirala uz google sve moguce dijagnoze koje treba nekome prikeljiti (bok lord Byron i jos neki) do toga da su svima s kojima su si nepozeljni dobri masovno slane poruke o njihovoj osobi.

Osobi koja je sirila dezinformaciju da muza nikad nisam ni imala mislim prvom prilikom zabiti u ono mjesto snop brakorazvodnih papira. Veselim se susretu.

Nisam imala kome prijaviti takve akcije, jer su potekle iz ruku osoba jako bliskih jednoj od administatorica. Dvojim da su bile i zajednicki koordinirane.

Ovakve organizirane akcije ne bi se posramili ni oni koji stvarno imaju zivot, a kamoli random likovi koji zive za spletke po forumu i godinama se panicno drze za to malo moci na njemu usprkos tome sto redovito i masovno dobivaju zamolbe da se maknu od tud gdje jesu, jer masovno forumasima idu na zivce svojim subjektivnim zlocestim akcijama.

Jako sam protiv toga da se laze kako odajem private podatke ili da sam ih cak izmamila od ikoga. Oboje je laz.  Na srecu sam uslikala privatnu poruku administracije prije nego mi se trajno zabranio pristup mom inboxu.

Jako sam protiv toga da me se pokusava zastrasiti nekakvim tuzbama jer sam navodno klevetala moderatore – naime ja sve sto o njima mislim (tocnije od njih 40+ samo za dvoje mislim da su su vrlo pogresne osobe za tu duznost, jer se zloupotrebom ovlasti osvecuju neistomiljenicima i progone ih) svo vrijeme i pisem JAVNO i nisam ja ta koja upraznjava zakulisane igre, PM-kampanje i klevetanja. Nisam ja ta koja vec mjesecima ocajnicki trazi valjani razlog za banirati ombiu, a kako ga usprkos svesrdnom trudu ne nalazi, isla izmisljati razloge za isti i zabranila da se o njima pise javno.

Ja mogu o svemu javno, jer nemam sto sakrivati.:-)

Dapace javni upiti forumasa ili cak benigni pozdravi su marljivo i instantno brisani, kako bi netko slucajno stekao dojam da nitko nista ni ne pita. Jedini grijeh tih forumasa je bio taj da su zeljeli dati do znanja da im moje forumarenje nedostaje i da im je isto bilo ugodno.

Moj trajni ban nije baziran ni na kartonima (nisam dobila ni jedan kao bazu za ban), ni na sankcijama ni na upozorenju bilo kakve vrste ni na masovno otvaranim temama na podforumu Zalbe o meni. Dapace, ja prije nego se organizirana akcija pokrenula godinama nisam dobila karton. Uzevsi u obzir koliko sam aktivna bila, to govori mnogo. Kartoni prije toga su bili iz istog kruga koji je koordinirao ovu zadnju akciju.

Forumasi o kojima se na Zalbama teme redovito otvaraju su i dalje na funkciji. Toliko o kriterijima.

Kako cenzura nikad nigdje nije bila dugorocno uspjesna metoda, tako je ovaj blog ipak pronadjen, usprkos forumskom osoblju koje se jako trudilo da do toga ne dodje. I ovaj put, kao i svaki prije toga, svoje misljenje iznosim javno. Zakulisane igre prepustam drugima, uvjezbaniji su od mene.

Kako i dalje njegujem svoju veliku ljubav Interijere , tako nastavak istih mozete ovdje pratiti. Ovdje su vasi privatni podaci mnogo sigurniji nego na nekim forumima.

Ovdje se na srecu informacije ne mogu unakaziti manipuliranjem i administracijskim alatima.

Ombia, xoxo

update: 27.05.2014
Vidim da mi s foruma.hr stizu svaki dan gosti.
I to ne od bilo kud, nego direktno preko informacije iz privatne poruke.
Ukoliko su dobronamjerni, pozdrav. Ukoliko su to isti oni stalkeri koji su me mjesecima stakali po cijelom forumu i tracali na PM i u konacnici uz pomoc prijateljske adminice namjerno i neosnovano banirali i za njih imam pozdravnu poruku, mars u rupe odakle ste izgmizali.
Vec sama cinjenica da vas tudji zivot u tolikoj mjeri zanima je patoloska. Sto se prije krenete lijeciti, to bolje.
Zivjeli.

6 thoughts on “Zasto ovaj blog?

  1. NeverEver says:

    na kraju nisam sigurna da razumijem što se točno dogodilo i zašto si točno dobila tako drastičnu kaznu…… iskreno, okolo naokolo i ti i administracija. oni daju vrlo selektivne informacije, a ti puno pišeš ovdje, ali malo konretnih podataka i jasnih razloga….. žao mi je da te nema!!!

    Like

  2. Ja ti ne mogu reci sto se tocno dogodilo jer ni ja to ne znam. Jasnog razloga nema – jer da ima bio bi napisan javno od strane administracije, a cak nemam ni informaciju za sto sam TOCNO optuzena. Nisam sigurna da je pod takvim mutnim okolnostima itko ikad dobio trajni ban. Dakle ni meni samoj nije konkretnije pojasnjeno. Koji je tvoj forumski nick?

    Like

  3. NeverEver says:

    Nebitno, ali sam jedna od mnogih koja je obožavala tvoje fotke i komentare
    . Jako se osjeti da te nema. Stvarno čudno to s tvojim banom. Nekom si očito jako stala na žulj. Šteta jer gubimo svi.

    Like

    • Meni je bitno. Volim znati s kim razgovaram.
      Ne vidim bas ni jedan razlog zasto bi netko zelio ostati anoniman u komentarima ovdje. Dosad su se svi potpisali. Svako dobro.

      Like

  4. Hannah says:

    Smijem c/p ono kaj sam ti na temu anonimnosti napisala u mailu, samo bez prostota, znam da ne želiš prostote ovdje.
    (Ako hoćeš, slobodno pobriši komentar, ako misiš da će se time nagrditi blog)

    “Ona si hoće bit dobra s tobom, a ne zamjeriti se nekome na Forumu, pa se kao javlja, a ti ne znaš ni tko je. Čemu onda uopće javljanje na blog???

    Daj čovječe, imaj svoj stav, stoj iza njega i bok, više će te se tako cijeniti, nego da se svima ulizuješ u strahu da se nekom ne zamjeriš.
    Pa da se radi o nečemu gdje je čovjeku u pitanju nešto bitno, posao, zdravlje, obitelj…pa ajde, kalkuliraš, ali…Forum…halo???”

    Cure s kojima sam u kontaktu na Forumu znaju da sam u kontaktu s Ombiom i zbilja ne vidim problem.

    Eto, to je sve od mene na ovu temu, jer svaki daljnji komentar vodi u svađe i rasprave, a to nije namjena bloga.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.